Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL HENRIETTE

Sup

Via Trento, 36 - 38027 Malč (TN)
+39 0463 902110
+39 0463 902114

descriere


Bine ai venit ! Înainte de a trece prin podgoriile din Piana Rotaliana apoi printre livezile de meri din Val di Non vă în cele din urmă ajung în Val di Sole ....
În alte zece minute mai mult în natura înconjurătoare veți intra în satul Barbat, de-a lungul drumului principal ne veți găsi acolo pentru a stânga și de a începe să vacanta .
Camerele confortabile , lobby nostru delicios , camerele de luat masa și spa mic, dar minunat sunt dedicate celor care apreciază plăcerea de a o vacanță relaxantă .
La Hotel Henriette descoperi " armonia între stil alpin și design modern la placerea unui loc , familie , liniștită și odihnitor .

serviciu


Wellness :
Pool - baie turceasca - sauna finlandeza - Whirlpool - Thermarium - trifacial Solar - Sala de gimnastica

Plăcerile din tabel :
Bucătăria simplă de văile montane din Trentino cu mâncăruri gustoase , gust mâncăruri pură și simplă , sau poate tradiționale mediteraneene , cu un bun grappa Trentino după cină doresc să trezească în tine sentimente și gusturi uitate .

Camerele noastre , toate cu balcon orientat spre sud , cu vedere minunată a munților noștri , au fost decorate pentru a vă urez bun venit într-o atmosferă intimă și face să vă simțiți ca acasă .

de la € 51,00
Informații cerere
unde suntem