Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL VILLA TERESA


Viale Tito Minniti, 4 - 17025 Loano (SV)
+39 019 668349
+39 019 668219

descriere


Bine ați venit la Hotel Villa Teresa , situat într-o liniștită, la doar câțiva pași de noua promenada de Loano , plin de palmieri și caracterizat prin fântâni frumoase , care cuprinde plajele largi , ale căror plaje sunt protejate de coral sub apă artificial .

O scurtă plimbare de centrul istoric și comercial , în cazul în care puteți vizita vechi Palazzo Doria , zidurile sale impun și Catedrala magnific de 1600 , cu hramul Sf. Ioan Botezătorul .

Orasul este protejat de un arc de munti , care dă un condiții climatice deosebit de favorabile și unice în comparație cu teritoriile învecinate : pentru aceasta se numește " Insula de Vest " .

serviciu


Hotelul este administrat de către proprietari , și își întâmpină oaspeții într-un modern si confortabil , oferind relaxare totala , răsfățat de mese excelente și o mare ospitalitate .
Camerele au o baie privată cu uscător de păr , seif , LCD TV - color , internet Wi-Fi ( gratuit ) , aer condiționat, telefon și balcon .
În sala de mese , cu aer condiționat și confortabil, servește o gamă largă de meniuri cu preparate tipice regionale , precum și cu mâncăruri din pește noastre în fiecare zi . Bufet de legume în fiecare zi pentru prânz și cină , și nu uitați bufet bogat , disponibil în fiecare dimineață în sala de mic dejun fermecătoare , în cazul în care există întotdeauna deserturi de casă .

Room Bar
Grădină
Parcare privată (gratuit ) pentru toți oaspeții noștri
Meniu pentru copii și diete personalizate
Wi-Fi
Teren de joacă pentru echipate în grădina noastră
Animale de companie acceptate
Carduri de credit
Plaje decontate

de la € 52,00
Informații cerere
unde suntem