Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

RIVELLA'S HOTELS


Via Oriente, 72 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 961122
+39 0421 961055

descriere


O plajă de aur care se întinde între pădurea de pini și umbrite cele mai moderne fabrici și mai bine echipate Marea Adriatică . Plaja din Jesolo este ideal pentru sport , cum ar fi volei pe plaja , windsurfing , navigatie , fitness în aer liber , să se joace cu copiii pe terenuri de joacă , sau doar să vă relaxați la soare sau de a lua o plimbare . O plajă în fruntea pentru siguranța înotători , care oferă posibilitatea de a relaxa vacanță în total .

Cele Hoteluri :
În plaja de nisip din Lido di Jesolo , lângă Veneția, Rivella Familiei organizează vacanță . O jumătate de secol de experiență la dispoziția dumneavoastră . Hoteluri malul mării, cu piscină și plajă privată .

serviciu


Hoteluri Rivella lui, cu gama sa de hoteluri de 4 și 3 stele - toate malul mării, cu piscină și plajă privată - este în măsură să îndeplinească la prețul corect, dorințele unei clientele exigente si rafinate. Pentru iubitorii de lux si relaxare, ofera Park Hotel Ermitage, de neegalat linie în formă de 4 stele, în oaza verde de pădurea de pini. Pentru cei care, în plus față de lux și confort, apreciind luminile și pompon vieții seară și de noapte de-a lungul legendarul Via Bafile, oferă Hotel Residence Niagara la 4 stele, precum și de lux Royal Aparthotel de 3 stele, ideal pentru cei care Vrei să combine atât confortul unui hotel și libertatea pe care numai un apartament poate aduce. Pentru cei care cauta o cale de mijloc între panaș și relaxare, promite Hotel La Bussola de 3 stele, în cazul în care familiile mari sau cupluri simplu, ei se pot bucura de o zona linistita si senina cu calitatea care distinge o Sărbători semnat Rivella!

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem