Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ASTOR E HOTEL AL FARO


Via Milazzo, 78 - 48015 Cervia (RA)
+39 0544 71747

descriere


*** Hotel Astor - economic, cu toate facilitățile,
situat la doar 300 de metri de malul mării, în Cervia, la 800 de metri de centru este aproape de Palatul Sporturilor. Câteva km de Parcul Minunilor, Casa Butterfly și CerviAvventura.
Hotel Astor Cervia este un hotel complet încălzit și cu aer condiționat, deschis tot timpul anului. În interior, puteți găsi o sală de mese mare, o grădină spațioasă, parcare, lift, zonă de joacă pentru copii, Wi-Fi și TV LCD de 32 'în cameră.
La Hotel Astor Cervia veți găsi adevărata bucătăria locală cu alegerea între 3xx01slash10xx1 și 3xx01slash10xx2 cu pește în fiecare zi. aperitive legume bufet. mic dejun tip bufet continental cu produse dulci și sărate, multe dintre care le producem.

*** Hotel Al Faro - în centru și în apropierea mării,
Este un hotel situat în cel mai înalt punct "Cervia strategic pentru cei care doresc să rămână în locațiile noastre spelndida. L 'Hotel este situat în centrul orașului, în zona pietonală a portului canalului Cervia, jumatate plimbare seara obligata, iar la 150 mt de la mare. Este a fost renovat recent și elegant pentru a oferi un serviciu mai adecvat pentru clienții săi, în timp ce restul de un hotel Cervia Această afacere de familie este o garanție de ospitalitate, atenție la detalii și mâncare bună. Centrul istoric al Cervia se află la doar 500 de metri și apoi, de asemenea, nu departe de gară și stația de autobuz. De asemenea, este la numai 10 km de Mirabilandia distracție pentru tineri și bătrâni.

serviciu


Astor Hotel in Cervia este locul ideal pentru vacanța dumneavoastră în Cervia, datorită numeroaselor servicii puse la dispoziția clienților și apropierea de mare și centrul de Cervia și spațiile mari în hol și în grădină:
Deschis tot timpul anului
Lift
Animale de companie
Grădină mare cu loc de joacă pentru copii
Acces gratuit la Park Sand Word (nou 2016)
Uscător - păr
seif
LCD TV 32 'Cameră
Serviciu grup sanitar
Toate camerele au balcon
3 Meniuri Alegerea
Pește în fiecare giornihotel-astor-Cervia-09
bucătărie fără gluten
Wi-Fi în zone publice
Pachete All Inclusive
aer condiționat
sală de lectură
Utilizarea gratuită a bicicletelor
loc de parcare gratuit
rezervare de parcare la exterior se află la câțiva pași (nou 2016).

Hotel Al Faro:
Nostru Family Friendly Hotels Cervia este locul ideal pentru familii în căutarea unui hotel aproape de mare, cu un restaurant excelent și camere adecvate pentru fiecare situație. Acest hotel de familie este recent renovat și elegant, chiar și băile au fost extinse și reproiectat cu un duș confortabil. Interiorul camerelor veți găsi TV LCD de 22 ", TV cu ecran plat, seif digital, aer condiționat, birou, articole de toaletă din partea casei și un balcon. Al Faro oferă clienților săi gratuit biciclete, locuri de parcare în funcție de disponibilitate, WI-FI
În hotelul nostru Pentru familii, există o mare atenție pentru clienții pe care le pot alege formula cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră: cazare și mic dejun (B & B), demipensiune (HB), pensiune completa (FB), și all inclusive. Caracteristica specială a bucătăriei noastre este simplitatea și autenticitatea, acordând o atenție deosebită clientului pentru orice cerință specială.
Acest hotel de familie prietenos Hoteluri în Cervia, în fiecare zi, puteți alege între trei și mai întâi de trei secunde, cu posibilitatea de a schimba între carne și pește în fiecare zi. Inainte de masa va fi oferit un bufet mare cu legume crude și coapte, crutoane și alte delicii mici. În cele din urmă, o alegere, vă puteți bucura de fructe, desert.
Dimineața începe în dimineața pentru micul dejun include cornuri calde, pâine prăjită, gemuri, bucăți mixte rece, iaurt și cereale, produse de patiserie și prăjituri preparate cu mâinile noastre, etc ..

de la € 00
Informații cerere
unde suntem