Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL GARDEN


Via Custoza, 2 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 567111

descriere


Înconjurat de un parc mare și maiestuos din secolul al XVIII-lea, cu rozetă antică și statui travertinice, Hotelul Garden se află în afara zidurilor, la câteva minute de mers pe jos de Porta di Camollia, o poartă veche către orașul Siena, închisă traficului.
Hotelul Garden se află la doar 10 minute de mers pe jos de gara Siena și este chiar lângă stația de autobuz care duce spre centrul orașului sau spre San Gimignano și Florența

serviciu


Hotelul Garden oferă oaspeților săi renumitul restaurant La Limonaia, unde bucătarul pregătește gusturi toscene creative, două piscine în aer liber, un teren de tenis și un bogat mic dejun tip bufet servit fermecătoare, terasă panoramică pe Siena.
Situat în vila principală sau în anexa adiacentă, camerele de 4 stele ale hotelului Garden Hotel sunt dotate cu TV prin satelit, acces Wi-Fi și minibar. Restaurantul "La Limonaia" oferă specialități toscane și o selecție de vinuri locale care se pot bucura pe terasa cu vedere la Siena, în timp ce micul dejun include produse de patiserie, croissante proaspete, clătite, iaurt de casă, ouă, slănină, brânză și alimente fără gluten la cerere.
Toate produsele de patiserie oferite de restaurantul nostru sunt produse în întregime în atelierul nostru interior, pregătit cu grijă și tradiție de mâinile inteligente ale pastorului pascale Papal Neapolitan.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem