Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL CHIUSARELLI


Viale Curtatone, 15 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 280 562

descriere


Hotelul Chiusarelli, hotel de 3 stele situat în centrul istoric al orașului Siena (Toscana), este situat într-o vilă neoclasică, construită în jurul anului 1870. Veți avea plăcerea să stați într-o proprietate complet renovată în 2013, armonie cu stilul original al palatului și a camerelor sale magnifice cu fresce.

serviciu


Hotelul Chiusarelli este situat chiar în centrul istoric al Sienei, un oraș de artă care este încă înrădăcinat în tradițiile sale: unul dintre ele, faimosul Palio.
Hotelul este situat într-o vilă neoclasică datând din 1870. Renovarea din 2013 a adus o notă modernă, totuși, stilul original al clădirii, care, cu camerele sale fresce magnifice, lasă oaspeților noștri sentimentul de revenire în trecut.
Hotelul are 48 camere dotate cu toate facilitățile: baie cu cadă sau duș, lenjerie de pat, uscător de păr, seif, aer condiționat xx01slash10xx încălzire, telefon, TV prin satelit, internet Wi-Fi.
Unele camere au balcon cu vedere la verdeață.
În restaurantul hotelului, Gli Orti Di San Domenico, vă puteți bucura de mâncăruri tipice toscane într-o atmosferă caldă și primitoare. Micul dejun tip bufet mare este servit într-o verandă mare și luminată de dimineața devreme.
Hotelul are, de asemenea, o mică parcare privată, o terasă mare și o mică grădină.
Animalele de companie sunt binevenite!
Hotelul Chiusarelli a fost onorat pentru mulți ani să găzduiască nenumărate personaje din Cultură, Sport, Politică și Scriitori, printre care și danezul Johannes Jørgensen, care a scris aici celebra lui Viața Sf. Ecaterina.
Pentru a vizita Siena, puteți ajunge la hotel în câteva minute și veți ajunge la Piazza del Campo, la Duomo și la principalele muzee. Puteți să vă petreceți șederea în oraș sau să organizați excursii zilnice cu autobuzul spre Florența, Roma, San Gimignano. Stația de autobuz este la doar 200 de metri de hotelul nostru.
Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a organiza tururi ghidate la Siena, turul Chianti, turul orașului San Gimignano, turul Montalcino cu degustări de Brunello.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem