Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ITALIA


Viale Camillo Benso Conte di Cavour, 67 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 44248

descriere


Căutați un hotel în Siena, unde vă simțiți ca acasă fără a pierde profesionalismul unui hotel marexx01domanda10xx Aici este alegerea potrivita pentru tine si vei avea orasul la indemana! La 300 de metri de centrul pietonilor, complet renovat, parcare, camere de 65 de locuri "comfortabile", cu Sky Vision și WiFi gratuit de înaltă fidelitate.
Oricare ar fi motivul călătoriei dvs., suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune rezultate, așteptăm cu nerăbdare!

serviciu


Credeți, de asemenea, că, în ciuda vitezei lumii de astăzi, care este totuși diferența, sunt oameniixx01domanda10xx Noi credem noi. Pentru noi contează relația umană, căldura unui zâmbet sincer la sosire și spiritul de bun venit. Salutând este o artă și un privilegiu de a oferi celor mai buni celor care ne-au ales. Din acest motiv, personalul hotelului Italia vă așteaptă cu entuziasm și profesionalism și va face totul pentru a vă face experiența de la Siena confortabilă și de neuitat.
Ce așteptați să găsiți în hotelul nostru de 3 stelexx01domanda10xx
Serviciile pe care le oferim sunt modul în care știm pentru a vă face să petreceți un sejur de calitate.
Nu suntem mulțumiți să vă găzduim, vrem să vă înveselim și să vă lăudăm să vă luați la revedere, dar să vă luați la revedere la următoarea vizită.
Afla aici serviciile noastre pentru tine.
Nostru nu este doar un mic dejun, ci o dimineață bună în stil pentru a vă oferi taxa și umorul bun pe care îl meritați.
Veți descoperi surprizele Gran Buffet Italia cu delicatese dulci și savuroase, delicatese pentru cele mai delicioase gustări, produse fără gluten și produse vegane. Stiri absolut: masina de pancake! Și prăjiturile și biscuiții sunt făcute manual de patiseria noastră.
Hotelul Italia are 65 de camere de tipologie și stil diferite.
Puteți alege între camerele Standard, Superior și Executive, în afară de cea mai frumoasă cameră de dragoste și de suita Junior familiară.
Verificați funcțiile și alegeți-vă. Aici veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a crea o ședere minunată "tailor făcute" pentru tine!

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem