Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

AGRITURISMO CASALTA DI SOTTO


Via Certaldese, 12 - 50026 SAN CASCIANO IN VAL DI PESA (FI)
+39 055 824 8213

descriere


NOI MANAGEMENT!
Proprietarii, Marina și Paolo, vă urează bun venit în frumoasa fermă imersată în verdeață a peisajului toscan.

Mobilierul vilei a fost complet renovat. Cameră mare de mic dejun în hambar, zone confortabile comune, camere luminoase și proaspete, cu baie privată. Oaspeții au acces la toate camerele din vilă. Câinii, desigur, dacă se comportă bine, pot accesa camerele, în zonele comune și într-o zonă închisă mare, dar nu în zona piscinei și în restul grădinii nesupravegheate.

serviciu


7 camere luminoase și 2 apartamente, piscină, mic dejun la 0, pentru animalele de companie, spații mari în aer liber. Micul dejun inclus cu produse locale la km0. Prin alegere, nici o cameră nu are televizor, care este disponibil în zonele publice.
B & B este la aproximativ 3 km de San Casciano Val di Pesa, la 25 km de Florența și la 40 km de Siena. Este un bun punct de plecare pentru vizitarea Chianti și a numeroasele căsuțe caracteristice.
Posibilitatea de a părăsi câinii timp de câteva ore, dacă trebuie să mergeți la muzee sau alte. Dog sitter la cerere, medic veterinar disponibil în zonă.
Intrarea în Muzeele Florenței. Excursii private la pivnițele din Brunello di Montalcino și excursii la cerere reduse la dimensiuni.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem