Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

AGRITURISMO CASA ERCOLE


Via Sillano , 13 - 50022 GREVE IN CHIANTI (FI)
+39 055 8546139

descriere


Ferma Casa Ercole este situată pe dealurile Chianti Classico între Greve în Chianti și Panzano și pe jumătate, cam la treizeci de kilometri în ambele direcții, între Florența și Siena. Locație strategică pentru a ajunge cu ușurință în multe locuri de interes din această zonă a Toscanei.

Este dominantă pe creastă care separă văile Peselor și Greve, înconjurate de țări vechi și frumoase bogate în istorie și tradiții. În imediata vecinătate, situl Etruscan al Castelului Montefili și aceleași nume "romane": Hercules, Ercoluzzo, Sillano, denotă originea antică a acestor așezări.

serviciu


Casa mare de piatră a fost născut ca o casă turn din secolul al 12-lea, iar apoi să crească în secolele până la sfârșitul anului 1800 forma caracteristică reală cu bucșa în mijloc.

Ospitalitatea este oferit într-un apartament pentru 4 persoane, la care se poate adăuga un al treilea dormitor pentru a găzdui până la 6 persoane la primul etaj al casei și într-o cameră dublă pentru 2 persoane la parter.

Gradina si belvedere terasele sunt rezervate pentru oaspeții noștri, dar spațiile disponibile se înmulțesc în grădină, în pepiniera de plante aromatice și în „livadă de măslini, unde puteți merge și, la apus de soare, o bucatica de cerb, aricii sau vulpi în mediul lor natural.

Punctul de vedere peste dealuri Chianti este somptuos și lumina în schimbare la orizont dezvăluie mereu noi peisaje.


La Casa Ercole dorim să oferim o ședere liniștită într-un mediu simplu, dar bine întreținut. Mobila este familia de la începutul secolului 20, accesorii de mobilier sunt meșteșugul. A trăi într-o fermă este întotdeauna disponibilă pentru oaspeții noștri, însă dorim să asigurăm intimitate maximă.

Pe casa ferma Hercules toate produsele, ulei, fructe, legume, dar, de asemenea, plante aromatice și ornamentale sunt realizate exclusiv prin metode organice. Păsările și fluturii știu, de asemenea, că în număr mare și varietăți populația noastră verde.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem