Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

RIVER HOTEL


Lungarno della Zecca Vecchia, 18 - 50122 FIRENZE (FI)
+39 055 234 3529

descriere


ELEGANȚA DIMENSIUNII FIORENTINA CU VIZUALIZAREA SUPRAVEGHERII

HOTEL RIVER FLORENCE

Hotelul River are un stil unic, care îmbină eleganța mobilierului contemporan cu farmecul vechilor reședințe florentine.
Situat pe Lungarno della Vecchia Zecca, într-un cadru liniștit, la doar 10 minute de mers pe jos de Piazza Santa Croce și Ponte Vecchio, Hotelul River 4 stele din centrul orașului Florența întruchipează farmecul Florenței.

Pentru a vă face sejurul cu adevărat unic, Hotel River Firenze vă oferă activități originale, curioase, sportive, culturale sau gastronomice.

serviciu


Fie că sunteți în călătorie de afaceri sau de plăcere, personalul „River 4 stele din Florența va face totul pentru a face să vă simțiți ca acasă și vom oferi o serie de facilități utile pentru a vă face șederea plăcută și originală.

GRATUIT BUCATAR GRATUIT
Servit în sala de mic dejun sau în patio luminos dedicat la hotel în timpul verii, în fiecare zi, de la 7 la 10, va fi servit micul dejun tip bufet, inclusiv produse de patiserie, cornuri și o varietate de pâine, prăjituri, fructe proaspete și fructe sirop, mozzarella și roșii, iaurt, legume crude, carne și brânzeturi, cereale, gemuri, miere, unt, ouă fierte, biscuiti din cereale integrale, sucuri, băuturi calde, lapte, biscuiți și pesmeți. Ceaiul, cafeaua și cappuccina vor fi servite la masă de către personalul nostru. Produsele celiace lipsite de gluten sunt de asemenea disponibile la cerere.

CONEXIUNEA WI-FI GRATUITĂ
Puteți naviga pe internet în orice moment gratuit grație conexiunii noastre de internet wireless, disponibilă atât în ​​camere cât și în zonele publice.

CONCIERGE
Personalul nostru fluent în limbile italiană, engleză, spaniolă și portugheză și este disponibil 24 de ore pentru a vă ajuta să vă organizați vacanța sau călătoria de afaceri. Vom fi în măsură să vă oferim toate indicațiile pentru a ajunge la monumentele principale din Florența, pentru a rezerva bilete și pentru a cumpăra bilete. De asemenea, vă putem ajuta să închiriați o mașină, o bicicletă sau o bicicletă pentru a explora orașul.

TERASA PANORAMICĂ
La ultimul etaj al hotelului, există o terasă panoramică splendidă, deschisă tuturor oaspeților, dotată cu mese și scaune, de unde vă puteți bucura de o vedere cu adevărat de neegalat la Florența. De acolo, cu o singură privire puteți să îmbrățișați râul, cartierul vechi Oltrarno, Piazzale Michelangelo și dealurile blânde din jurul orașului. Terasa noastră vă va oferi cele mai frumoase apusuri de soare pe care le puteți vedea în Florența.

BAR - GRADINA ȘI PATIO
Pentru un aperitiv, o cafea sau o băutură de seară, barul nostru este deschis zilnic între orele 10:00 și 22:00. Bucurați-vă de un pahar bun de vin în spațiile comune ale hotelului, amenajate cu canapele de piele întunecată sau în grădina de iarnă. O zonă verde cu aer condiționat, cu vedere la terasa în aer liber, cu plante și bănci disponibile oaspeților.

ȘCOALA ȘCOALA
Cu cursurile de gătit ale Hotelului River, puteți afla cele mai bune rețete originale din bucătăria italiană.


TESTAREA VINURILOR
O întâlnire cu cea mai înaltă excelență oenologică italiană, care va fi personalizată după gustul dumneavoastră.


FLUXURI FLUX
Du-te la descoperirea jogging-ului Florența, cu un antrenor personal și un adevărat ghid turistic. O altă modalitate de a cunoaște orașul.


ITINERARIILE ȘI VIZITELE GUIDITE
Pentru dvs. putem organiza orice tur, excursie cu ghid și excursie la Florența și împrejurimile sale. Dacă preferați să vă deplasați independent, vă vom putea sfătui și vă vom oferi toate sfaturile despre cele mai frumoase locuri de vizitat.

PARCARE

CAMERE PENTRU FLORENȚA CU DISABLED

HOTEL PET FRIENDLY FLORENCE

SERVICII DE AFACERI ȘI CONVENȚII DE AFACERI

FITNESS CLUB - PISCINE - BEAUTY SPA
La doar 800 de metri de proprietatea noastră este unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fitness din Florența. Datorită unui acord exclusiv cu noi, puteți beneficia de o reducere de 10% la toate tratamentele Beauty SPA și la toate cursurile oferite.

Camerele de la Hotelul River Firenze sunt inspirate de farmecul atemporal al casei istorice florentine, oferind în același timp cele mai moderne facilități, cum ar fi Wi-Fi gratuit.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem