Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

VICTORIA PALACE WELLNESS HOTEL


Viale Carducci, 24 - 47841 CATTOLICA (RN)
+39.0541.962921

descriere



Bine ați venit la hotelul de 4 stele din Cattolica, la mare, unde confortul și designul vor fi însoțitorii sărbătorii dvs., indiferent dacă doriți să vă bucurați de plajă, fie că sunteți o călătorie de afaceri sau bunăstare.

Hotelul direct de pe malul mării vă va impresiona cu priveliștea spectaculoasă pe care vor putea să vă ofere numai ferestrele pline de sticlă.

serviciu


Hotelul este dotat cu aer condiționat, cu terase mari cu vedere la mare, deschis 24 de ore din 24, parcare și garaj cu parcare cu valet și de transfer, modalitățile de transport pentru aeroportul Federico Fellini din Rimini.
Mai mult decât atât, schimb valutar, depozitarea bagajelor, închiriere gratuită de oraș și mountain bike, room service.
Pentru a vă conecta cu restul lumii, puteți accesa locația Internet sau utilizați conexiunea Wireless: pentru a asocia serviciul de fax și fotocopie. Dacă doriți să vă relaxați colțul de lectură, ecranul maxi cu TV prin satelit este snack barul, acestea sunt la dispoziția dumneavoastră.
Structura noastră are un acord cu San Giovanni in Marignano Riviera Golf Club și Beach Delfinii Beach Village (60-62 băi în fața „hotelului), iar dacă sunteți interesat să participe la evenimente speciale în Riviera noastră, va fi recepția noastră să vă adresați și să vă rezervați spectacole și serate.
Dacă doriți să se bucure pe deplin de vacanță, Life SPA nostru vă așteaptă să vă dau mari momente de bunăstare, de la masaje la baia turcească, merge pentru fitness, acesta va fi o oaza de a regenera.
Micul dejun tip bufet include și o secțiune fără gluten și dietetică. Pentru masa de prânz și cină bufet de legume, aperitive și deserturi și un meniu à la carte, oferind preparate din carne și pește proaspăt în fiecare zi, inspirat de bucătăria locală și internațională, de asemenea, cu posibilitatea de variații.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem