Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL AMBROSIANA


Via Alberello, 56 - 47843 MISANO ADRIATICO (RN)
+39 0541 615681

descriere


Frumosul fundalul Misano Adriatico, Hotelul Ambrosiana este la o scurtă plimbare de plajă și cele mai renumite locuri de divertisment de pe Riviera Rimini. Hotelul este, de asemenea, un punct de plecare pentru a explora hinterland fascinant.

Vei fi întâmpinat atmosfera specială a unui hotel de familie. Ospitalitatea, amabilitatea si profesionalismul familiei Pontellini, hotelieri din 1966, va face să vă simțiți acasă cu prietenii, dar fără a renunța la confortul unui hotel de 3 stele din Misano Adriatico.

Bine întreținute și camere moderne Hotel sunt ideale pentru vacanțe de familie sau prieteni. Bucătăria grozavă a casei este emblema noastră; multe servicii disponibile pentru dvs. și camere confortabile, confortabile și funcționale vor face perfect pentru un sejur atât pentru odihnă și pentru distracție.

În timpul șederii dumneavoastră la Hotel Ambrosiana vă puteți petrece momente de relaxare în piscina încălzită în aer liber, situat la câțiva pași de hotel, iar în „zona de wellness de pe acoperiș, dotate cu dușuri senzoriale, baie turcească, bazine de masaj, zona de relaxare , pentru momente reale de bunăstare.

În cinci minute de mers pe jos și frumoasa plaja din Misano Adriatico, cu facilități de plajă echipate pentru sport, distracție și divertisment pentru adulți și copii.

serviciu


Pentru a auzi toate oaspeții noștri confortabile și la usurinta la domiciliu, Hotelul Ambrosiana este echipat cu numeroase facilități pentru a face vacanța dumneavoastră, de asemenea.

Situat într-o poziție privilegiată pentru a ajunge la foarte în apropiere de plajele Misano Adriatico, Hotelul Ambrosiana oferă beneficiile o vacanță pe plajă într-o stațiune liniștită și relaxantă, fără a sacrifica calitatea și confortul de facilități de artă, care va face vacanța de neuitat în Riviera Romagnola.
Citiți mai multe


Oferind un sejur perfect în Romagna pentru noi înseamnă, de asemenea, să vă petreceți bine la masă. Pentru aceasta, în sala de mese mare și luminoasă vă veți bucura de mese grozave și abundente în fiecare zi. Mâncarea bună este una dintre prioritățile noastre și multe dintre elementele noastre de meniu sunt realizate manual, la fel cum ați face acasă. Paste paste, dulciuri, pizza, plăcinte savuroase, piadina și multe altele vor fi disponibile.
Citiți mai multe



Toate camerele noastre sunt moderne și dispun de multe facilități pentru a vă face să vă simțiți la ușurință, precum și la domiciliu. Mediile luminoase sunt mobilate cu gust și eleganță. Facilitățile disponibile sunt: ​​aer condiționat, seif, TV LED de 32“, Wi-Fi, telefon, baie cu duș, uscător de păr.
Citiți mai multe


Pentru momentele de relaxare și distracție oferim multe soluții, capabile să satisfacă toate nevoile și gusturile.
În timpul zilei vă puteți relaxa în noua zonă panoramică de wellness. Vei experimenta momente liniștitoare cufundarea-vă în spa-2-baie sau regenerare în baia turcească, după o pauză de la dușuri de experiență și de o pauză de relaxare cu un ceai fierbinte pe bază de plante.
Alternativ, vă puteți reface cu o baie în piscina mare încălzită, situată la doar câțiva pași de hotel.
Citiți mai multe


La plajă există cabine rezervate clienților noștri. Scăldau Misano Adriatico oferă, de asemenea, mai multe oportunități de distracție pentru adulți și copii, pentru sportivi și pentru cei cărora le place să se relaxeze la soare.
Citiți mai multe

camping Sezlonguri, șine laterale pentru paturi, baie pentru copii pentru copii, scaune de masă, dedicat, meniu flexibil de birou, cărucioarele, TV cu canale pentru copii, plaja de divertisment, sală de jocuri, loc de joaca deschis mic, bazin încălzit cu mai puțin adâncă, de asemenea, potrivite pentru copii mici și grădină cu ambele tobogane și leagăne pentru a juca la câțiva pași, un medic pediatru disponibil la domiciliu

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem