Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL HAMILTON


Via Donato Bramante, 7 - 47843 Misano Adriatico (RN)
+39 0541 615399

descriere


Hotelul nostru de 3 stele din Misano Adriatico este situat într-o poziție liniștită, la doar câțiva metri de mare și de noul Parco del Sole, unde se organizează divertisment de seară pentru adulți și copii.

Întotdeauna în Romagna, nu sunteți pur și simplu oaspeți ai unui hotel, dar sunteți oaspeții unei familii specifice, anumiți oameni de care primiți mereu un zâmbet, disponibilitate și atenție, combinate cu un profesionalism consolidat. Cu aceste premise simple, dar indispensabile, în care am crezut întotdeauna, vă urez bun venit și vă dorim o vacanță de neuitat în Misano Adriatico în "casa noastră".

serviciu


Gestionat de mai mult de 40 de ani de familia Bernardini-Arcangeli, Hotelul de 3 stele din Misano Adriatico oferă o serie întreagă de servicii menite să facă o vacanță în Misano Adriatico o amintire fericită, făcută din confort, relaxare și o mulțime de distracție!

Servicii de structură

Cameră de zi cu aer condiționat
Parcare privată pară (în funcție de disponibilitate)
Lounge cu TV cu bar american cu aer condiționat
Restaurant cu aer condiționat
verandă
Sala de jocuri pentru copii
Lift
Bibliotecă mică
Cărucioare în rezervare
Utilizarea cabinelor de plajă
Biciclete pentru utilizare gratuită
Punctul Internet
Wi-Fi
Bagno007 Camerele hotelului nostru sunt amenajate în două părți: corpul central oferă toate zonele comune (restaurant, bar, verandă și sală de jocuri pentru copii), în timp ce oaspeții corpului detașat pot profita de toate facilitățile și serviciile noastre la un preț mai ieftin

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem