Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL AMBRA

Sup

Viale Regina Elena, 72 - 47921 RIMINI (RN)
+39 0541 392552

descriere



Hotelul Ambra din Rimini este modern și confortabil, recent renovat, este un hotel superior de trei stele situat direct pe mare, în zona Rimini Marina Centro.
Hotelul Ambra este administrat și gestionat cu grijă și oferă oaspeților săi un sejur liniștit și relaxant, perfect pentru cei care se află în vacanță cu familia sau pentru serviciu. Apropierea de locurile strategice ale orașului, de fapt, îl face șederea ideală pentru oamenii de afaceri.
Alegeți Hotel Ambra din Rimini și veți descoperi plăcerea unui serviciu profesional, discret și ospitalier.

serviciu


Recent renovat, Hotel Ambra 3 stele superior este cazarea perfectă în Rimini pentru familiile cu copii care doresc să se bucure de o vacanță la mare plăcută și liniștită, adaptate la nevoile de relaxare și de distracție și perfect pentru cei care călătoresc în interes de afaceri și doresc să se odihnească confortabil după o zi de ocupații.

Personalul hotelului Ambra este la dispoziția oaspeților săi pentru a vă satisface bunătatea și cordialitatea, oferind informații utile despre modul de a vă face șederea și mai plăcută și confortabilă.

Hotelul nostru din Rimini Marina Center, chiar pe plaja, dispune de parcare gratuită mare, împrejmuită și parțial acoperite, serviciu de concierge de 24 de ore, Wi-Fi nelimitat, serviciu de spălătorie la cerere și oferă contracte avantajoase pentru vizita la parcuri de distracții din zonă.

Acest hotel de 3 stele din Rimini malul mării oferă camere confortabile și luminoase, cu balcoane care oferă vederi splendide la mare, toate dotate cu baie proprie, duș, uscător de păr și produse pentru îngrijire personală, de încălzire și de aer condiționat, telefon, TV televizor LCD cu ecran plat cu canale prin satelit, seif digital.

Pentru a accesa camerele Hotelului Ambra, sunt disponibile două ascensoare pentru oaspeții noștri.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem