Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL CAPRI


Viale Pistelli al mare, 6 - 55041 LIDO DI CAMAIORE (LU)
+39 0584 650001

descriere


Hotelul are vedere la malul mării, în centrul orașului Lido di Camaiore, cu vedere la cea mai frumoasă coastă a Versiliei. Excelentă, precum și pentru o vacanță dedicată vieții de plajă, de asemenea, ca punct de plecare pentru a vizita cele mai fascinante orașe de artă din Toscana.

Veți fi bineveniți cu o curtoazie și o familiaritate discretă. Sunteți gata să vă satisfaceți fiecare solicitare și, dacă doriți, veți fi informat despre toate evenimentele din zonă.

În 1985 hotelul a suferit o transformare majoră, iar în 2012, cu o recuperare atentă a stilului său original, este prezentat în toată frumusețea sa. De la holul spațios și aerisit, de la sălile sale și de la terasa cu vedere la mare, vă puteți bucura de briza mării rece sau de un simplu apus de soare de neuitat, chiar și cu o băutură în mână.

serviciu


SERVICII
Bine ați venit la hotelul "Capri", hotelul cu serviciile sale, locațiile și personalul său discret, dar prezent, vă va întâmpina pentru o vacanță ideală. Hotelul oferă conexiune wi-fi la internet în zonele comune și în camere. Serviciu de spălătorie, închiriere de biciclete, serviciu de plajă în zona de agrement în fața structurii. Parcarea privată și garajul sunt disponibile clienților.

De asemenea, la cerere: Transferuri de la aeroporturile din Pisa și Florența; Transfer la Pisa, Lucca, Florența, Siena și la "Chianti" cu șofer disponibil; Buchet de flori în cameră la sosire; Coș de fructe în cameră la sosire; Prosecco sau șampanie în cameră la sosire; Șeptel disponibil pentru amenajarea de îmbrăcăminte; Serviciu de babysitting; Posibilitatea de a organiza mese sub cerul înstelat în solariu; Servicii de vizite medicale la hotel; Asistență profesională; Masaje relaxante sau sportive.

Confort și odihnă: cameră de biliard; Sala TV; Sala de jocuri de cărți; Salotti; Terasă comună cu vedere la mare; Închiriere de biciclete și parcare; Solar; piscină.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem