Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

PARK HOTEL SPORT


Via Trento, 1 - 38010 ANDALO (TN)
+39 0461 585821

descriere



Hotelul din Andalo, unde vacanța activă este pentru întreaga familie

Park Hotel Sport este un hotel din Andalo, care satisface nevoile unei vacanțe active de familie. Este înconjurat de un mare parc privat, cu un loc de joacă și o terasă însorită, o piscină și mai multe săli de divertisment pentru a vă bucura de copii.

Vacanța dvs. la Andalo, în hotelul nostru de familie, va fi dinamică, dar și super relaxantă: în fiecare zi organizăm excursii ghidate pe platoul Paganella în vara și iarna! Hotelul nostru este aproape de parcul de viață Andalo, de pârtiile de schi și de parcurile de zăpadă, pentru a vă bucura de fiecare sezon.
La întoarcerea de la o plimbare sau un schi frumos, în timp ce copiii se distrează la mini club cu Mark, Parcul veveriță, vă puteți bucura de câteva ore în piscină și în spa.

Așa cum spune și numele nostru, printre hotelurile din Andalo, a noastră este înconjurat de un parc mare, pentru a vă bucura de natura alpină deja în grădina hotelului. Aici, cei mici pot juca în siguranță, în timp ce vă relaxați pe șezlonguri sau jucați tenis în domeniul nostru privat.

serviciu


Pentru relaxare există spa nostru hotel din Andalo.
Centrul de wellness „Le Rindole“, vă puteți relaxa corpul și mintea în saună, făcând o baie turcească, sau sub un duș revitalizant.
În spa, hotelul nostru din Andalo, de asemenea, găsiți o piscină interioară de 80 mp și o sală de gimnastică, unde vă puteți antrena.
Dupa oboseala se pot bucura de un masaj relaxant în ferma noastră de frumusete!

Momente de bunăstare în hotelul nostru
Momentele Feelgood încep chiar înainte de a ajunge la spa. In camera, vom găsi halate de baie și papuci moi pentru spa, astfel încât să puteți lua doar liftul și capul la spa. Relaxați-vă în saună sau cu un masaj viguros: ai venit ca nou!

Acest hotel cu spa în Andalo, pentru bunăstarea dumneavoastră
Piscina
Simțiți-vă mai ușor în apă: Relaxați-vă în piscina interioară cu jacuzzi și duș ciuperci. De asemenea, avem o zonă pentru înot împotriva curentului și o apă foarte scăzută, în cazul în care copiii se pot juca în siguranță.

Beauty Farm: să fie bine chiar și în vacanță
Un masaj, un tratament spa, un moment unic în ferma noastră de frumusețe puteți alege modul în care să vă răsfățați.
Relaxați-vă și să aibă grijă de corpul tău. mâini cu experiență vă va răsfăța cu produse naturale din Trentino.

Un parc privat din centrul Andalo

Park Hotel Sport este înconjurat de un parc privat mare: 8.000 de metri pătrați de natură alpin în centrul Andalo, pentru utilizarea exclusivă a oaspeților noștri, o grădină mare, cu spații adecvate pentru copii și relaxare pentru adulți.

Activități pentru tineri și bătrâni
În fiecare zi, în grădinile noastre nu vor fi evenimente distractive concepute pentru familia ta ca exercițiile de dimineață, animația și jocurile mini club. De vacanță, cu toate acestea, este de a face, de asemenea, nimic. In interiorul parcului, puteți lua ceva timp pentru tine,
napping culcat pe iarbă sau pe șezlonguri puse la dispoziția dumneavoastră. Copiii te vei trezi după ce ați terminat de jucat cu Mark, veverita care rătăcește printre copaci ...

Soare și aperitive pe terasa
Din parcul hotelului nostru puteți accesa direct o terasă cu șezlonguri, șezlonguri și mese. Aici ne place să organizăm un aperitiv pe timpul verii calde duminica.

Locul de joacă în grădină
Oaspeții mai tineri se pot distra în aer liber! În plus față de activitățile organizate de și mini-club, ei pot juca pe diapozitiv și leagăne în parcul nostru împădurit, în condiții de siguranță totale si de pe străzi. De aici puteți accesa, de asemenea, piscina interioară.

În parcul nostru privat, terenul de tenis din Andalo
Terenul de tenis pentru meciurile dvs. se află chiar în parcul hotelului nostru. Pe suprafața moale Play-IT Play Flex Comfort, este gratuit pentru oaspeții noștri. Organizăm turnee și întâlniri interesante: dacă nu aveți un partener pentru un joc, lăsați-vă numele la recepție, vom avea grijă de găsirea adversarului potrivit!
În restaurantul nostru, bucătăria este ceva pentru toată lumea!
Mic dejun, prânz, aperitive și cină ... fiecare masă este un moment special în restaurantul hotelului nostru din Andalo!
Sunteți protagoniștii aici și bucătăria noastră vrea să satisfacă toate gusturile. Suntem pregătiți pentru orice variantă a meniului, pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi, atât pentru adulți cât și pentru copii.
Vă urmăm dieta și vă facem să vă simțiți ca acasă, chiar dacă puneți copiii la dispoziție confortabil și oferind simplificări ale meniurilor potrivite pentru ei.

Hotel cu pensiune completă sau demipensiune
În hotelul nostru din Andalo, în timpul verii, puteți alege să stați cu pensiune completă sau cu demipensiune, cu o reducere de 10%. În timpul iernii, cu toate acestea, ne așteptăm la demipensiune cu două pachet: în fiecare zi, puteți alege să ia masa în cabanele de pe pârtiile de schi, folosind bonuri de masă de 9,50 €, sau în hotel, cu adaos de 15 € pe zi o masă completă (primul curs, al doilea curs, bufet de legume și deserturi) sau adăugarea a 10 € pentru o masă redusă (primul sau al doilea curs, bufet de legume și deserturi).
Pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani oferim bulion de legume gratuit, paste cu sos de roșii, paste albe și minestrina!

Micul dejun este una dintre cele mai importante mese: la Park Hotel Sport începe ziua cu un bufet bogat. Indiferent dacă îl preferați dulce sau savuros, veți fi mulțumit! Veți găsi brioșe, iaurt, sucuri, fructe proaspete, deserturi de casă, dar și carne și brânzeturi.
Pentru prânz și cină, restaurantul nostru oferă patru opțiuni diferite pentru primul și al doilea curs.
În timpul vacanței puteți savura mâncărurile tradiționale din Trentino, dar nu numai. Suntem foarte atenți la intoleranțele și alergiile dvs. și pregătim modificări ad-hoc ale meniurilor. Dacă dieta ideală este vegetariană, nu există nici o problemă: pe lângă bufetul de legume zilnic, bucătăria noastră vă va uimi.

Camere mobilate în brad
Camerele hotelului nostru sunt mobilate din lemn natural pentru a vă face să locuiți în munți chiar și în camera dvs.!
La Park Hotel Sport puteți alege din șase tipuri de camere, toate cu parchet, TV, seif, minibar, telefon, uscator de par, balcon, halate de baie pentru centrul de wellness „The Rindole“ Serviciu de curățare dublă, dimineața și seara.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem