Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

ALBERGO MIRAVALLE

Sup

Via Cembran 9, 9 - 38010 FAI DELLA PAGANELLA (TN)
+39 0461 583113

descriere


Bine ați venit la Albergo Miravalle, o bijuterie mică înconjurată de munți, cu o priveliște încântătoare asupra văii Adige.
Hotelul este situat la poalele Paganellei, în inima Dolomiților Brenta și este la numai 300 de metri de teleschiurile moderne.
O afacere de familie de peste șaizeci de ani, în fiecare zi ne angajăm cu pasiune pentru a satisface nevoile tuturor oaspeților noștri, pornind de la cald și primitor, datorită renovărilor recente, până la bucătăria în care bucătarul nostru Maurizio își creează feluri de mâncare cu o selecție exactă a produselor la zero kilometri și o atenție deosebită pentru produsele ecologice.

serviciu


O vacanta este cu siguranta cea mai buna oportunitate de a petrece timpul impreuna cu "prietenii cu patru picioare"; în structura noastră sunt binevenite!

BUCĂTĂRIE PENTRU VEGANI ȘI VEGETARIENI
În bucătăria noastră un spațiu special este rezervat oaspeților vegetarieni și vegani. Aici găsim niște feluri de mâncare dedicate veganilor și vegetarienilor, nu soluții de conveniență, ci delicatese adevărate.

STRUCTURA ECO-DURABILĂ
Am respectat întotdeauna natura și teritoriul, motiv pentru care alegerile noastre sunt ecologice și au un impact redus asupra mediului.

Restaurantul este regatul Mauritius; chef și bucătar de patiserie.
Oaspeții nostri loiali îl iubesc!
În timpul vacanței dvs. veți gusta cele mai bune feluri de mâncare ale tradiției locale, deserturile care vă vor lumina șederea.
O bucătărie bogată, cu un bufet bine aprovizionat, și pentru micul dejun cu iaurt, latticini, pâine integrală.

23 de camere mobilate cu grijă în stilul tradițional de munte din lemn de brad din lemn de căldură, cele mai multe cu balcon și vederi impresionante, dotate cu uscător de păr, seif, duș de sticlă.
O atenție deosebită a fost acordată mobilierului simplu din lemn de brad natural fără tratamente chimice, conform tradiției alpine.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem