Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL COSMOS


Via Lecce, 23 - 47924 Rimini (RN)
+39 0541.373175

descriere



În inima coastei Adriatice.
Hotelul Cosmos, hotel de 3 stele din Rivazzurra Rimini, este ideal situat pentru a vizita cele mai frumoase parcuri tematice și atracțiile importante din zonă.

Este ușor să ajungeți și să vă aflați într-o zonă liniștită, dar, în același timp, centrul de inițiative și de divertisment, care va face de vară de neuitat! Un hotel de 100% din Romagna: aici vă veți întâlni tradiții și obiceiuri specifice țării noastre, unde caldura ospitalității este reală și unică!

La doar 80 de metri de mare
Aproape de tot ceea ce face Rimini special și la doar câțiva pași de la mare: Hotelul Cosmos se bucură de o locație perfectă!

De asemenea, este aproape de cea mai iubită plajă din Rimini, care are un acord special cu noi: stațiunea de baie de 110, băile Emilio!
Gestiunea familiilor
Managementul familial direct garantează o calitate autentică. Hotelul Cosmos este, de fapt, un hotel deținut de familia De Luigi, care timp de patruzeci de ani a fost mereu atent să răspundă nevoilor tuturor, tineri și bătrâni.

Vă vor întâmpina cu o primire călduroasă la cele mai bune obiceiuri Romagnese, unde clientul ajunge deja ca oaspete foarte binevenit și pleacă ca prieten.

Bucătăria Romagna, convenții pentru parcuri și piscine
La Hotelul Cosmos veți găsi preparate tradiționale tradiționale pentru a gusta toate aromele și culorile din Romagna.

Hotelul oferă un serviciu eficient de bilete și acorduri cu parcurile tematice ale Rivierei. Dă familiei o vacanță tot mai interesantă și mai interesantă! Acvariul din Cattolica, Oltremare, Fiabilandia și Italia în miniatură vă așteaptă.
La întoarcerea de pe plajă veți fi întâmpinați de piscina mare, potrivită pentru adulți și copii, cu șezlonguri și solar. Bucurați-vă de o baie proaspătă și spumante și distrați-vă împreună: mama, tata, copii și bunicii!

Copiii sunt oaspeții noștri cei mai iubiți: pentru ei o mie de atenții și multe zâmbete!

Sărbătorile pe care le-ați dorit dintotdeauna
O ședere la hotelul Cosmos este personalizată pentru fiecare dintre dvs. Atât de multă atenție este acordată nevoilor mamei și copiilor; există o îngrijire infinită în a vă oferi o bucătărie tradițională, autentică și de înaltă calitate; există alegerea unei organizații de plajă organizate la cel mai bun; există conducerea directă a proprietarilor care vă oferă fiecare nuanță a experienței dvs. Aici, toate acestea fac parte din atmosfera care vă va întâmpina aici la hotelul Cosmos, unde veți fi, și vă veți simți, protagoniștii reali.

serviciu



Multe servicii la dispoziția dumneavoastră.

Tradiția Romagna
Experiența de patruzeci de ani a familiei De Luigi, romagnoli doc, vă va face să vă simțiți ca acasă. Ospitalitatea terenului nostru este pur și simplu o chestiune a inimii.
Camere confortabile
Simplu și confortabil, toate dotate cu aer condiționat, seif, telefon direct, baie, balcon, TV prin satelit și Wi-Fi gratuit. Camerele noastre îți vor răsfăța somnul!

Bucătărie tradițională
Multe specialități care respectă cea mai bună tradiție locală. Meniul de alegere cu mâncăruri delicioase de carne și pește în fiecare zi și un bogat bufet de legume. Pentru a vă face să începeți ziua cu taxa potrivită și cu entuziasm strigător, aici este un bufet de mic dejun cu dulciuri, gemuri, biscuiți, sucuri de fructe și multe alte bunătăți!
Loc de joaca pentru copii
Minorii noștri pot petrece momente de distracție absolută în zona dedicată lor. Este echipat cu tobogane și leagăne și este împrejmuit. Te distrezi în siguranță, cu o liniște totală.

Piscină și solar
Tanarul este garantat aici: Hotelul Cosmos are o terasa mare echipata cu un foisor si sezlonguri, precum si o piscina mare cu sezlonguri, tobogan, o trambulina si o zona pentru copii. Ky τη τη τη not τη τηkyotky τηky τηky not τηky notototot τη τη τη τηkyky not τη τη τηotot notkykyotot τηkykyototkyky τη not τη notkyky τηkyototototot τηkaky τη notky τη not τη notototky not

Biciclete gratuite
Pentru plăcerea de drumeții sau pur și simplu pentru o plimbare de-a lungul promenadei, acestea sunt disponibile gratuit pentru toți oaspeții noștri. Acestea sunt echipate cu scaune calibrate pentru a proteja siguranța celor mici!

Animație pentru toată lumea
Animația pe plajă în stațiunea de îmbăiere afiliată este foarte populară! Există un club de copii frumos și angajat cu o mulțime de activități recreative pentru a-și dezvolta imaginația și a le face să joace mai mult Nu pot! Chiar și pentru adulți există multe oportunități de a se mișca și de a se distra: sport, gimnastică în apă și spectacole frumoase pentru toată lumea. Nu sa terminat: în hotel sunt organizate aperitive gustoase săptămânal la piscină și divertisment muzical; în plus, vor fi seri de dans cu o baie la sfârșitul petrecerii!

Convenție cu parcuri tematice
Vizitați economisind toate cele mai amuzante parcuri de pe Riviera: găsiți oferte speciale la bilete pentru întreaga familie la hotel! Profită!

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem