Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

CALA ROSA CLUB HOTEL


Via dei Ginepri, 1 - 07040 Stintino (SS)
+39 079 520005

descriere


FAMILIE HOTEL 4 STARS SARDINIA
Un loc pentru a vă scufunda și a vă relaxa
Hotelul Cala Rosa Club este situat în Stintino, în fața Parcului Național Asinara (la vârful extrem de nord-vest al Sardiniei), lângă plaja pitorească La Pelosa, cu nisip fin, alb și smarald, care se amestecă împreună și se intersectează cu albastrul cerului.

Hotelul, conceput cu tipologia și caracteristicile unui sat turistic, este modern și are scopul de a satisface confortul, plăcerea și relaxarea oaspeților. Se dezvoltă într-o grădină mare, bine îngrijită și îmbogățită de flora mediteraneană tipică, cu culori luxuriante.

serviciu


Hotelul, conceput cu tipologia și caracteristicile unui sat turistic, este modern și are scopul de a satisface confortul, plăcerea și relaxarea oaspeților. Se dezvoltă într-o grădină mare, bine îngrijită și îmbogățită de flora mediteraneană tipică, cu culori luxuriante. Frumusețea curată și priveliștea uluitoare a peisajului înconjurător sunt setările pentru acest cadru încântător

4 STAR SERVICII HOTEL
Cel mai bun pentru șederea dvs. în Sardinia

Grădina mare și piscină sunt locuri primitoare de numire de zi cu zi a activităților de divertisment pentru adulți și copii, cu junior club si mini club, cu activități și sport, aerobic, aerobic pas, aerobic de apă, turnee, spectacole și muzică cu dans.

Hotelul dispune de o grădină mare, unde există o piscină cu două bazine (una pentru copii), teren de tenis, teren de fotbal, tenis de masă, biciclete. La plaja privată a Clubului Yacht, hotelul are o altă piscină cu apă de mare.
De la mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie, echipa de animație organizează divertisment pentru copii și adulți: tonifiere musculara, aerobic de apă, aerobic, pompă, înot, tenis, stretching, dans apă și dansuri, volei pe plaja, gimnastica si stretching, cursuri de grup canotaj, navigație și windsurfing.

Centrul de frumusețe mic, masaje și buticuri.

Subacvatic Centrul Asinara Scuba Diving, este situat în Stintino, în contextul peisajului minunat al Diving Yacht Club. Asinara Scuba, profitând de climatul cald și vânt în timpul verii și ușoară în mod constant în timpul celelalte luni, acesta funcționează aproape pe tot parcursul anului și oferă scufundări, prezentând varietatea infinită de faună și floră marină care locuiește în această zonă a Mediteranei

NOI CENTRUL ESTETIC
Wellness și relaxare
Pachete de wellness, masaje de relaxare, tratamente de înfrumusețare cu produse cosmetice Farmasinara produse din extracte naturale Asinara.

Cala Rosa dispune de trei camere de luat masa spațioase, mobilate elegant și aer condiționat, inclusiv unul situat în foișor de grădină.
Micul dejun variat și bogat este servit în stil bufet. Bufetul este îmbogățit mese pentru prânz și cină, cu o selecție de aperitive, o gamă largă de aperitive și principalele cursuri de carne și pește. Pentru cină, grătarul (disponibil doar în anumite perioade din sezonul de vară) oferă carne și pește gustoase la grătar.

Direct pe plaja privată veți găsi restaurantul nostru Afiliat „L'Ancora Marina“, unde oaspeții se pot bucura de mese delicioase de pește și preparate tipice din Sardinia.

CAMERE ȘI SUITE
Stil, eleganță și confort
Cele peste 125 de camere ale Hotelului Cala Rosa Club sunt mobilate cu gust și confort.
Dislocate în jurul parcului în 7 unități de locuit diferite, fiecare are intrare proprie. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, seif, TV prin satelit, telefon, mini-bar, uscător de păr și baie privată. Multe camere au vedere la mare.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem