Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL BEL AIR


descriere


Hotelul Bel Air de 3 stele este hotelul de familie din Riccione care are multe de oferit vacanței tale: confort, divertisment și distracție pentru toată lumea.
Amplasat strategic la un pas de plajă, Hotelul Bel Air de 3 stele din Riccione este alegerea potrivită pentru cei care, ca și dvs., caută cadrul perfect pentru a petrece o vacanță distractivă la plajă cu întreaga familie.
Fiecare camera este mare si luminoasa, cu atentie la cele mai mici detalii. Aici vei gasi tot ce are nevoie familia ta: adultii se relaxeaza printre multe conforturi in timp ce cei mici dorm linistit. Fiecare își găsește spațiul, chiar și în camere comunicante.

Toate serviciile pentru familie ale Hotelului sunt concepute pentru a face din vacanța dvs. la plajă în Riccione o adevărată experiență de reținut, de la divertisment la miniclub, de la gustare la dansul de grup.

În plus, Hotelul Bel Air de 3 stele este situat într-o poziție excelentă, la un pas de plaja din Riccione.
Locul perfect, fie că sunteți în căutarea unei vacanțe relaxante și liniștite la mare sau a unui weekend strălucitor de agrement cu întreaga familie.

serviciu


Toată plaja la dispoziția dvs. Coborâți la câțiva metri de hotel și veți găsi salvamarii afiliați pe care i-am xx01select10xxat pentru a vă lăsa să-l alegeți pe cel pe care îl preferați în funcție de gusturile și nevoile dumneavoastră. Apoi pe plajă te distrezi cu super animația Hotelului Bel Air.

Hotel Bel Air este RELAXĂ și DISTRACȚIE pentru întreaga familie.

Rămâneți conectat cu wi-fi garantat în întregul hotel și explorați Riccione și Riviera cu serviciul gratuit de biciclete.

Hotel Bel Air este SERVICII DE TOP.

Atmosferă magică de petrecere, cu SUPER ANIMAȚIA Hotelului Bel Air te poți bucura de seri minunate alături de cei mici, exclusiv pentru tine ca oaspete al Bel Air!

Hotel Bel Air este PETRECERE ȘI FERICIRE

de la € 0
Informații cerere
unde suntem