Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL CONSUELO


Via Scarlatti, 3 - 47838 RICCIONE (RN)
+39 0541 646572
+39 0541 646572

descriere


Hotelul nostru din Riccione cu zona Wellness, langa plaja si inima vesela si lipsita de griji a orasului

Hotelul Consuelo este situat la 70 de metri de mare, la câțiva pași de centrul orașului Riccione și de Viali Dante și Ceccarini.

Hotelul nostru de 2 stele din Riccione este foarte aproape de viale Dante care, împreună cu celebra viale Ceccarini (în care se varsă), creează strada comercială prin excelență, pentru o imersiune completă în shopping în Riccione. În fiecare seară, străzile din centrul orașului Riccione sunt animate de muzica cluburilor, barurilor și de numeroase evenimente muzicale și artistice.

Familia Gaia, Massimo, Donatella, Thomas și Daniel, proprietarul hotelului din 1985, vă așteaptă în Riccione, unde tradiția și amabilitatea Romagna sunt însoțite de un profesionalism impecabil.

serviciu


Wellness și relaxare în vacanță
La hotelul Consuelo poți petrece o vacanță relaxantă: descoperi noul nostru centru de wellness, creat pentru a te înveseli cu jacuzzi, terapie prin muzică și dușuri emoționale revitalizante.

Agrement și divertisment
La o aruncătură de băţ de Hotelul Consuelo se află Beach Village din Riccione: parcul acvatic din Riccione, unde oaspeţii noştri intră gratuit oricând doresc!


Bucătărie tradițională
Restaurantul Hotel Consuelo, preparate din bucătăria tipic Romagna în Riccione! O vacanță plăcută cu siguranță nu neglijează plăcerile mesei: un mic dejun tip bufet foarte bogat, cu tot ce ai nevoie pentru a începe ziua cu bine.

Hotel de familie Riccione
Răsfățăm familiile în vacanță
Hotelul Consuelo din Riccione a conceput oferta turistica in vederea primirii familiilor cu copii intr-un mediu confortabil si placut pentru a asigura sejururi relaxante si placute.

Multă atenție, de la servicii family room până la restaurantul hotelului care urmează filozofia calității și autenticității; de la centrul de wellness accesibil copiilor (chiar dacă doar în anumite momente ale zilei) până la confortul conceput special pentru familiile aflate în vacanță.



Familii în vacanță în Riccione
Relaxare, distracție și multe conforturi în hotel care vor face o vacanță în familie lipsită de griji și plăcută, iată câteva dintre ele:
- rampa de intrare si lift comod pentru carucioare;
- zona rezervata carucioarelor;
- paturi de camping cu perne și cearșafuri
- balustrade, mese de infasat
- căzi pentru copii, încălzitoare de biberoane
- radiouri de control pentru bebelusi.
Centrul de Wellness este accesibil si copiilor, dar numai la anumite ore si exclusiv in zona piscinei. Și apoi, pentru a nu fi subestimat printre alte facilități, Hotel Consuelo este aproape de centrul orașului Riccione și de mare, precum și de zona pietonală.


Camerele Hotelului Consuelo din Riccione
Pentru relaxarea ta, camerele hotelului de 2 stele Consuelo din Riccione sunt gata sa te intampine cu tot confortul modern. Baie privată cu set de curtoazie, TV LED prin satelit, Premium și Wi-Fi gratuit în toate camerele.

Balcon Aer condiționat Seif Internet Wi-Fi gratuit TV LED SAT de 21 "Ofertă mediaset premium completă Baie privată cu duș sau duș Uscător de păr.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem