Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL QUISISANA


Viale Regina Elena, , 41 - 47900 RIMINI (RN)
+39 0541 381385
+39 0541 387816

descriere


Hotel din Rimini deschis tot timpul anului
Hotelul Quisisana este un hotel de 3 stele situat în inima orașului Rimini Marina Centro, este deschis tot timpul anului și este ideal pentru sejururile dumneavoastră în Rimini în toate cele douăsprezece luni ale anului (atât pentru vacanță, cât și pentru muncă). Hotelul este situat în zona centrală a falezei Rimini, aproape de principalele puncte de interes, inclusiv Târgul din Rimini, noul Palacongressi și centrul istoric al orașului.
Hotelul Quisisana este administrat direct de proprietari, care, datorită experienței și profesionalismului lor, își îngrijesc oaspeții cu ospitalitatea tipică și primitoare din Romagna: angajamentul zilnic al proprietății vizează calitatea serviciilor oferite și o atenție deosebită. este plătit la nevoile individuale ale fiecăruia, pentru a ne asigura că toată lumea se poate simți mai răsfățat și răsfățat decât acasă.
La începutul anului 2021 am renovat complet toate camerele și exterioarele hotelului nostru pentru a vă asigura un confort sporit în timpul șederii dumneavoastră.

serviciu


Hoteluri care acceptă animale de companie în Rimini
Când vine vorba de vacanța în familie, întrebarea care îi bântuie pe cei care dețin un animal de companie este: „dar unde îl lăsămxx01domanda10xx” Dacă te hotărăști să-ți petreci vacanța la plajă la hotelul Quisisana, poți ocoli această problemă pentru că și micuții tăi prieteni patruped sunt bineveniți aici!

Va fi suficient sa comunicati prezenta prietenului dumneavoastra cu 4 picioare in momentul rezervarii si puteti pleca cu totii impreuna in liniste si fara griji.

Toate serviciile hoteliere
Restaurant cu preparate Romagna și internaționale
parcare (la cerere)
WiFi gratuit
Aer conditionat in dormitoare si in toate mediile
Serviciu de concierge nonstop și păstrarea obiectelor de valoare
Terasa mare direct pe promenada
Serviciu de spălătorie la cerere contra cost
Serviciu de transfer la și de la gară și aeroport contra cost
Convențiile parcurilor de distracție
Lift
Acord cu parcurile
Dacă în vacanță nu vrei doar să-ți petreci zilele „prăjindu-te” pe plajă, ci și preferi o distracție alternativă, aici poți profita de acordurile noastre cu multe parcuri de distracție frumoase de pe Riviera Romagna! La hotel poți cumpăra cu ușurință bilete la prețuri avantajoase și te distrezi cu toată familia!

de la € 00.00
Informații cerere
unde suntem