Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ATLANTIC


Lungomare Zara, 117 - 64021 GIULIANOVA LIDO (TE)
+39 085 8008029

descriere


Hotelul Atlantic si splendida sa padure de pini se ridica direct pe mare, pentru o vacanta de relaxare si tot confortul nenumarat pe care le ofera structura.
Plaja de nisip din fața hotelului are o mare limpede, fără stânci și ușor în pantă, ideală pentru copii.
Hotelul Atlantic este perfect pentru toate nevoile, chiar și pentru familiile numeroase. Puteți beneficia de un excelent serviciu de divertisment pentru adulți și copii, organizare de excursii, o piscină cu tobogan cu apă, un jacuzzi, o mică sală de fitness pentru a vă menține în formă și parcare pentru toate mașinile. Posibilitatea de a folosi un serviciu gratuit de biciclete va permite o plimbare panoramică frumoasă pe pista de biciclete care leagă toate municipiile de pe coasta Teramo.
Hotelul este administrat de o familie și are o experiență de peste cincizeci de ani și 4 generații!

serviciu


Vara a fost întotdeauna anotimpul ideal pentru a ne întâlni și a ne distra.

La Hotel Atlantic vei fi inconjurat de natura, momentul pe care l-ai asteptat tot anul si va fi dorinta de vacanta si libertate care ne-a unit pe toti mai mult decat inainte!

Vara aceasta va fi plină de aceleași emoții și relaxare ca întotdeauna.

Hotelul Atlantic oferă tot ce este mai bun pentru întreaga familie, de la cel mai mic până la cel mai matur!

Frumoasa noastră plajă privată rezervată doar oaspeților hotelului, spațioasă între o umbrelă și alta. Anul acesta garantam 20 de metri patrati pentru fiecare umbrela (10 metri patrati necesita Decretul Primului Ministru).

Plaja este de nisip fin și mare cristalină fără stânci care coboară ușor. Exista un loc de joaca pentru copii care va fi igienizat de doua ori pe zi cu produse specifice, distractia intampina tineri si batrani.

Vestiar pentru clienții noștri cu gel igienizant disponibil, cabana cu bar și restaurant vă permite să faceți o pauză de relaxare și să vă puteți bea băutura sub umbrelă cu debit pe factură.

Cele 2 terenuri mici pe care le oferă plaja noastră vă permit să jucați bowling, Tenis pe plajă sau Volei doar pentru membrii aceleiași familii. Umbrelele și pasarelele vor fi igienizate în fiecare dimineață. Cabana noastră este o alternativă excelentă pentru cei cărora nu le place nisipul sau doresc să bea ceva răcoritor. Întinderea coastei Giulianova este joasă și nisipoasă: o fâșie uniformă de nisip fin, cu plaje largi.
Piscina principală cu o cascadă sugestivă care vă permite să vă răcoriți în cele mai călduroase zile cu stropii care vă înconjoară, colțul pentru copii este ideal pentru ca cei mici să se bălăcească, în timp ce pentru cei mai mari toboganul cu apă garantează distracția, plus piscina cu hidromasaj garanteaza relaxare, sezlongurile distantate din jurul piscinelor iti permit sa te relaxezi ascultand ciripitul pasarilor iar in fundal sunetul cascadei care iti permite sa fantezi si sa te regasesti intr-un alt loc fermecat. Pădurea de pini este mândria hotelului nostru, sugestivă: este ușor să vezi micile veverițe negre sărind de la un etaj la altul, culorile florilor și parfumul ierburilor proaspăt tăiate te fac să te simți întins pe un câmp în rural, în timp ce vă aflați în fața falezei Giulianova. Este posibil să vă relaxați și să citiți o carte în timp ce copiii dumneavoastră se joacă pe terenul de joacă.

Piscina este un loc sigur datorită prezenței clorului care are capacitatea de a neutraliza virușii și bacteriile. În timp ce toboganul va fi igienizat de două ori pe zi și paturile la fiecare schimbare de client.

Serviciile de cantină, cocktailuri și aperitive vor fi servite de personal.

Micul dejun servit în răcoarea pădurii de pini este o ocazie care nu trebuie ratată.

Hotelul Atlantic vă va oferi prânzuri și cine gustoase tipice din Abruzzo, unde produsele și rețetele tradiționale mențin gustul tradiției, deoarece Abruzzo este deosebit de bogat și prezent.

SALA DE MESE
foarte luminos si cu vedere la mare, este complet dotat cu aer conditionat. Orele flexibile ale mesei vă oferă posibilitatea de a vă gestiona mai bine ziua
Însă grija pe care o punem în pregătirea preparatelor noastre face vacanța dvs. ideală... cu stomacul plin...

3 MENURI LA ALEGEREA ... carne, peste si vegetariene

Micul dejun se servește în răcoarea pădurii de pini, un loc fermecător și relaxant pentru a începe ziua în cel mai bun mod posibil! Desigur, cu mese care sunt distanțate și care vor fi igienizate la fiecare schimbare de client. Are o gamă bogată de 5 meniuri cu produse dulci, sărate și fructe cu cafea și cappuccino pregătite de barmanul nostru. Nu în ultimul rând este prânzul și cina care oferă un meniu foarte variat cu 3 variante de carne, pește servit la masă și în final multe legume proaspete și aperitive pe care le vei găsi pe masă, atât la prânz, cât și la cină. Servim paste proaspăt făcute în fiecare dimineață de către bucătar. În plus, pizzeria de pe plajă vă oferă posibilitatea de a savura o pizza la malul mării cu foșnetul valurilor în fundal. O alternativă pentru prânz sau cină.

CINA TIPICĂ ABRUZEZĂ
in fiecare saptamana puteti gusta preparate tipice din regiunea noastra.


CAMERE:
Classig: Oferă toate serviciile esențiale pentru cei care trăiesc o vacanță ca distracție.
Băile au duș și au vedere la spatele hotelului.
Servicii de plajă, inclusiv umbrelă, șezlong și șezlong; aer conditionat inclus.

Camerele au terasa utilata, uscator de par, seif, telefon si linie de curtoazie la sosire si wi-fi.

Malul mării: O unire perfectă între relaxare și toate serviciile incluse, băi nou-nouțe cu cabine de duș foarte spațioase. Serviciu de plajă inclus cu umbrelă, șezlong, șezlong și prosop de plajă, aer condiționat inclus.

Camerele au terasa utilata, uscator de par, seif, telefon, linie de curtoazie la sosire si wi-fi.

Superior: Ideal pentru iubitorii minunatei priveliști panoramice de la etajele superioare ale hotelului și pentru cei care își doresc tot confortul în vacanță. Umbrela de soare in primele randuri garantata cu 2 sezlonguri si 2 prosoape de plaja incluse, atentie maxima in alocarea pozitiei mesei in sala de mese.

Camerele au terasa utilata, uscator de par, seif, telefon, linie de curtoazie si wi-fi.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem