Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL NETTUNO


Lungomare Rasi Spinelli, 28 - 47841 CATTOLICA (RN)
+39 0541 962666

descriere


Hotelul este situat intr-o zona deosebit de linistita si privilegiata, aproape de ceea ce este cel mai placut pe care il ofera orasul nostru, dar in acelasi timp aproape de centru si in prima linie pe faleza Cattolica, unde plajele sunt mai putin aglomerate (noi suntem acorduri cu baile 35 si 36).
În interiorul structurii, avem o piscină încălzită cu hidromasaj și cascade de apă, care poate fi închisă mai mult în caz de vreme rea, o grădină pentru cei care adoră să citească cu jocuri pentru copii, două săli de „joc” pentru copii, un sală de gimnastică echipată, o pizzerie cu cuptor cu lemne și o terasă panoramică magnifică pentru micul dejun.

serviciu


SERVICII
Bucătărie gustoasă din Romagna și multe altele

În fiecare zi la restaurant, vă puteți încânta cu propunerile delicioase ale bucătarului nostru, care variază de la rețete tradiționale Romagna, la cea mediteraneană, la propuneri vegetariene, precum și carne și pește la alegere.
Pentru a insoti preparatele vei gasi un bufet bogat de legume crude, fierte, gratinate si gratinate, unde te poti servi singur alegand delicatesele pe care le preferi.



DIMINEATA
In fiecare dimineata iti poti lua micul dejun in restaurantul cu vedere la mare, cu confortul mesei tale, pe o terasa panoramica fabuloasa.



MIC-DEJUN BUFET:
Şuncă fiartă, salam, crepe de ciocolată, slănină, mortadela, brânză fontina, unt, gemuri diverse, ciocolată şi miere, fructe proaspete şi conservate, omletă sau omletă, ouă fierte, frankfurters, biscuiţi, pâine, chifle, plăcinte, gogoşi , prăjituri cu prune , prăjituri etc. Iaurt natural și fructe, brioșuri, fulgi de porumb natural și ciocolată și muesli.



BĂUTURI CALDE ȘI RECI:
cafea, orz, lapte, cappuccino, ciocolată, ceai, mușețel, suc de portocale și as.



PRANZ SI CINA
Ambele vor fi servite în sala de mese cu aer condiționat.
Vor fi trei meniuri din care să alegeți atât pentru prânz, cât și pentru cină (pentru prânz oferim trei tipuri de înghețată sau fructe, plus desert pentru cină)
Posibilele variații ale meniurilor pot fi:
Pentru primele paste în sos alb, de roșii sau de carne. Pentru al doilea cotlet, felie la grătar, amestec de brânzeturi, preparat rece, șuncă și pepene galben.


BUCĂTARE PENTRU COPII
Mâncare pentru copii și multe altele
Sala este disponibilă celor mici cu treizeci de minute înainte, pentru a le satisface cât mai bine nevoile, doar pentru cei care doresc. Piureul de legume, bulionul de legume și preparatele de mâncare pentru copii sunt întotdeauna disponibile de comun acord cu mamele.
Mai mult, adiacent holului, avem si o mica bucatarie pentru mamicile care doresc sa pregateasca personal vasele pentru cei mici (dotata cu frigider, cuptor cu microunde, plita cu inductie).



BISTROT
Pentru prânz și cină cu rezervare, oferim posibilitatea de a înlocui mesele cu o pizza fabuloasă gătită la cuptorul cu lemne pe gustul dumneavoastră, sau alternativ vă oferim șnițel cu chipsuri, frankfurters cu chipsuri, burgeri cu chipsuri sau salate.



FERICIT
Aperitiv si petreceri cu excursie de seara
În fiecare săptămână vă puteți bucura de aperitivul nostru imperial, încântat de compania simpatică a lui Mickey și Minnie. În plus, în timpul săptămânii, vă propunem să vă alăturați excursiei de seară cu cine în grădină (carne la grătar gătită pe cărbune, piadina Romagna), însoțite de un bufet minunat.
În plus, pentru a colora seara, oferim cursa de sac sau două sărituri pe ringul nostru de dans.
Nimic mai bun pentru a crea noi prietenii și pentru a vă face vacanța mai interesantă.



CAMERE
Toate camerele sunt confortabile și dotate cu numeroase servicii (cabine de duș spațioase, uscător de păr, ferestre în baie, telefon, TV LCD, seif digital, wifi gratuit, aer condiționat controlat individual cu supliment de formula de bază), deci ideale pentru o odihnă mai bună .la sfarsitul zilei.

Posibilitate room service cu supliment de la formula de baza.


Prietenii tăi patruped sunt bineveniți.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem