Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ALEXANDER


Via Panoramica, 35 - 61011 Gabicce Mare (PU)
+39 0541 954166
+39 0541 960144

descriere


Hotel Alexander va satisface toate nevoile dumneavoastra, cu profesionalism și eficiență în atenția la detalii pe toată durata șederii în Gabicce. De fapt, hotelul nostru va avea un accent special pe nevoile clientilor nostri ca va fi posibil pentru a găsi mai multe servicii, cum ar fi:

piscina frumoasa
restaurantul nostru cu un ochi pentru persoanele cu boala celiaca;
camere cu aer condiționat, cu vedere la mare;
Saună finlandeză și spa încălzită pentru bunăstarea;
rute concepute pentru bicicliști;
tenis și fotbal;
Acest lucru și mult mai mult în hoteluri noastre din Gabicce Mare și nu uitați că Alexandru este un premiu ecologic pentru mobilitate durabilă prin Legambiente turism.
Timp de vacanta este timpul prețios și aici, la "Hotelul Alexander se află în mâini bune. Am grijă de tine și de a face fiecare moment petrecut cu noi un pic "specială.
Să ne pune noastre de 40 de ani de experiență și profesionalism la dispoziția dumneavoastră. Căldura și ospitalitatea de management familial sunt combinate cu o atentă calitate, minuțioasă și care vrea să se strânge și de a oferi clienților săi, toate ", plus" pentru o vacanță de neuitat.

5 motive pentru a alege Alexander
Atmosfera: locul ideal pentru a petrece o vacanță pe o scară umană, în cazul în care toată lumea poate spatiul de care au nevoie. Potrivit pentru toate vârstele.
Hospitality: veți fi întâmpinat într-un mediu familial, în cazul în care arta de ospitalitate este parte din tradiția noastră.
Arome: căutarea arome de mâncare bună sunt o parte integrantă a ști cum să trăiască și să aprecieze plăcerile vieții.
Patimile: atenția la detalii la Hotel Alexander a devenit tradiție. Fiecare colț al casei noastre este confortabil pentru o experiență de vacanță pasionat.
Holiday: sport, mare, zona interioară, cultură, de noapte și de relaxare întâlni aici și să dea răspunsurile de care aveți nevoie.

serviciu


Parcarea privată adiacent la hotel,
o grădină mare pentru relaxare,
sala de biliard, zona Burraco, punct de internet și Wi-Fi,
Bara, cu aperitive organice si ecologice în seara, în grădina, savurând o băutură lungă spumante, în compania muzicii bune,
Beach (băi 34/35), în cele mai pașnice și în contact cu natura,
masina de golf electric pentru a merge de la plajă,
transfera serviciu la și de la aeroporturi,
tururi ghidate pentru a descoperi hinterland,
shopping: acorduri speciale cu cele mai bune puncte de vânzare din zona,
bicicletele de oraș pentru plimbari cu bicicleta. dvs.
Și pentru iubitorii de vacanțe active pe care le oferim: ciclism, golf, tenis, drumeții, navigatie, fotbal, nordic walking și volei pe plajă.

Avem 2 piscine Să regenera în cada cu hidromasaj. Posibilitatea de lecții de înot și aerobic de apă.

În centrul nostru de wellness, vă puteți relaxa și cred că numai de tine. Întineri corpul și spiritul în sauna finlandeză și jacuzzi fierbinte. Ia-o cabină de duș soare (UVA), pentru a evita să renunțe la un bronz auriu. Bucurați-vă de un masaj revigorant, drenaj sau de relaxare.

Descoperiți Restaurantul Hotelului Alexander Gabicce Mare. Avem un ochi pentru cei care au nevoie sa urmeze o dieta fara gluten.

Bucătăria noastră
O vacanță de neuitat pornește de la bucătărie, care este motivul pentru care oferim o dieta sanatoasa, cu produse naturale și organice de țara noastră și marea noastră.
Dorim pentru a spori bucătăria locală cu mâncăruri tradiționale.
Mic dejun în grădină ... relaxare pură!
În dimineața, veți găsi un bufet bogat servit în grădină sau la piscină, unde puteți descoperi aromele dulci de plăcinte dulci și sărate, prăjituri și plăcinte preparate de bucatarii nostri, brânză și salam de diferite tipuri, 5 soiuri diferite de pâine, serviciu și-a exprimat pentru prepararea de ouă, cu un colț organic inovatoare, dieta si gluten intoleranta, toate animat de un serviciu atent masă pentru ceai, cafea sau cappuccino pentru a începe o zi buna.
Masa de prânz așteaptă un bufet fantastic
Realizate cu ingrediente și cu o selecție largă de: legume, salate, aperitive calde și reci - -, primul exprimate, feluri principale calde și carne la grătar și pește. Și, în sfârșit ... fructe proaspete, inghetate din fructe, înghețată și deserturi.
Seara, cina a la carte
Alegeți din patru meniuri, cu o mare varietate de feluri de mâncare locale, pentru a descoperi arome noastre. Și, în sfârșit deserturi delicioase: produse de patiserie de casă, budinci și prăjituri moi și parfumate.
Toate acestea sunt de Hotel Alexander .... mult mai mult decât o vacanță !!!

de la € 70,00
Informații cerere
unde suntem