Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ST.MICHAEL


Via Dala Gesa, 678 - 23030 Livigno (SO)
+39 0342 996104
+39 0342 997697

descriere


Bine ați venit la Hotel St. Michael, ospitalitate și curtoazie din 1972


Tradiția montană, ospitalitatea, confortul și atmosfera familială vă vor însoți în vacanțe în Livigno, atât vara cât și iarna. Profitați de un moment de evadare pură: rezervați-vă vacanța ta personalizată, vă puteți bucura de natura și de aerul montan: vacanțe de mers pe jos, vacanțe de munte, vacanțe de drumeție, sărbători de zăpadă. Descoperiți ospitalitatea și aromele bogate ale tradiției gastronomice montane și delicatețea bucătăriei mediteraneene.



Hotelul este situat în centrul orașului Livigno, la câțiva pași de Piazza Mottini 1887, la doar 100 de metri. de la facilitățile de schi (zonă de schi) și de la zona pietonală, o poziție strategică pentru a accesa Parcul Național Stelvio, Engadine și Valtellina. O gamă largă de excursii Nordic Walking și mountain bike, pentru excursii montane pe traseele offshore.

serviciu


În restaurantul elegant, cu ferestre mari, de unde puteți admira o priveliște încântătoare a munților, puteți gusta aromele tipice ale Valtellina, preparate din bucătăria italiană și internațională.



În hol există o recepție, un restaurant, un bar și un lounge confortabil în stil alpin. Hotelul oferă o terasă mare mobilată, cu vedere la Alpi, ideală pentru un aperitiv sau un romantic după cină.



De asemenea, are un centru de wellness cu saună finlandeză, hidromasaj cu aromoterapie, baie turcească, jacuzzi și traseu Kneipp, cabină de masaj și tratamente de înfrumusețare. Camerele, multe cu balcoane private și vedere la munte, sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, SKY-TV și TV cu plată, minibar, seif, halat de baie și papuci, articole de toaletă gratuite. Parcare privată, garaj acoperit, depozit încălzit de schi și boot, depozit de biciclete cu un atelier mic echipat, punct Biker cu informații despre rutele și hărțile regiunii (harta cu un singur traseu).



Profesionalismul personalului va garanta oaspeților cea mai mare atenție și îngrijire pentru fiecare detaliu într-un mediu familiar și primitor.



Vino și vizitează-ne, în vară și în iarnă, trăiește-te la o pauză fără grijă! Descoperiți toate ofertele noastre speciale de moment și bucurați-vă de un sejur la Hotel St Michael din Livigno. Promoții, sejururi sau pachete tematice: alegeți-vă vacanța perfectă.



Acceptăm animale de companie.

Deschis tot anul.

de la € 144,00
Informații cerere
unde suntem