Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL TRE ASSI


Via Sabaudia, 13 - 47924 RIMINI (RN)
+39 0541 374154
+39 0541 379590

descriere


Hotel Miramare di Rimini , aproape de plajă , este situat īntr-o numai 100 m centrală, dar liniștită de la mare . Hotel L ' este o clădire modernă, cu toate camerele cu balcoane cu vedere la mare . Și " condusă de proprietari care au devenit un " treizeci de ani de experiență īn domeniu . Cea mai mare curtoazie și plăcere īn servirea tine de tot personalul un " ideal de mediu confortabil pentru vacanțe , excursii și de afaceri de orice ocazie pentru a vă relaxa face .

serviciu


Īn sala de mese luminoasă cu aer condiționat de la primul etaj puteți gusta feluri de māncare din bucătăria noastră pregătit de către proprietari.
Cele două oferte de meniu pește īn fiecare zi, și sunt caracterizate prin māncăruri tradiționale din Romagna și italiană. Meniul a la carte sunt īmbogățite de un bufet abundent și variat de aperitive și legume. Orice cerințe dietetice de copii și, de asemenea, părinții este īndeplinită.
La trezirea micul dejun cu autoservire este oferit pentru a se potrivi orice fel de gust.

Avem, de asemenea Apartamente lāngă mare, cu CAR pentru sejururi săptămānale sau lunare.

Servicii hoteliere:
Acces la internet, animale de companie, aer condiționat, lift, bar de 24 de ore, carduri de credit, restaurant, TV, TV prin satelit, solar, parcare


Camere cu:
Vedere la mare balcon, aer condiționat, Wi-Fi īn toate camerele, telefon, seif, īncălzire, ventilator

Servicii cu:
Duș, uscător de păr, articole de toaletă

Serviciu gratuit de plajă:
Umbrela gratuit īn anumite momente, Babysitter, Gimnastică, zona de fitness, Teren de boluri, volei pe plajă, cabine, covoare de baie, tenis de masă, dusuri calde, schimbarea de masă, loc de joaca pentru copii cu trambuline.

de la € 38,00
Informații cerere
unde suntem