Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL LA BUSSOLA SUL MARE


Via Spalato, 12 - 47814 Bellaria Igea Marina (RN)
+39 0541 344336
+39 0541 340889

descriere


HOTEL La Bussola este direct pe cea mai bună plajă din Bellaria . Acesta oferă o mijlocii recent renovat , unde puteți simți încă o atmosferă de familie . HOTEL busola este gata pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra . Camere de hotel oferă tot confortul , toate cu balcon , TV prin satelit , clima , seif și uscător de păr .

Pe terasa acestui an vă puteți petrece timpul la soare cu o baie în cadă mare cu hidromasaj ... și pentru pietoni oferim biciclete gratuite cu scaune pentru copii .

serviciu


O Romagna tipic bine păstrate că în fiecare zi oferă o gamă de mai multe și mai diferite meniuri de carne de pește însoțită de cel mai bun vin de pivnițe noastre și îmbogățită de frumos și sănătos bufet de salate mereu proaspat . Mic dejun tip bufet cu o mare varietate de alegere .

În fiecare seară o petrecere !!

22 pm celebru gustare nostru Pu " așteptat de la copii , un moment al serii a trece de-a lungul a clienților în Turul de bucurie degustare specialități noastre ca gogoși calde, pâine plat si ciocolata , gogoasa Romagna , midii marinara .

Toate camerele sunt dotate cu :
balcon
aer condiționat
mobilier nou
noi bai cu dus si uscator de par.

de la € 45,00
Informații cerere
unde suntem