Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL LA CARAVELLA


Via Catullo, 12 - 47814 Bellaria Igea Marina (RN)
+39 0541 331035
+39 0541 339084

descriere


Bine ați venit la ospitalitatea Hotel La Caravella este în lucrurile în fiecare zi , este modul natural de a primi prietenii noștri clienți cu un zâmbet , este în lucrurile bune pe care le deservesc și grija cu care ne gândim la nevoile celor care doresc bucura de o vacanță bun .

23 de camere confortabile , bucătărie sănătoasă și atent la bune arome de Romagna , la câțiva pași de plajă , de la Gelso Park și centrul pietonal al Igea Marina sunt primele informații pe care ne-o dorim să-i spun .

Administrat de o familie . Aproape de plaja . Parcare privată . Bucătărie întreținută .

serviciu


Toate camerele noastre au baie proprie cu duș , uscător de păr , balcon , TV color , telefon , aer condiționat și seif .

Din bucătărie de la La Caravella vin numai lucruri bune : alegere de zi cu zi de meniu de carne sau pește , bufet gustos de legume fierte si prime , carne și brânzeturi din zona noastră . Teresa și Marisa va introduce cele mai bune mâncăruri din tradiția locală , cu accent pe produse locale și să pregătească un sănătos și autentic .

Micul dejun este cel mai bun mod de a începe o zi buna si bufetul nostru bogat de produse de patiserie , prăjituri și prăjituri de casă vor pune cu siguranță într-o dispoziție bună .

Copii Hotel La Caravella sunt invitații cele mai speciale . Pentru cei mici sunt locuri disponibile , carucioare pentru a merge la plaja , sezlonguri și pătuțuri pentru camere .

Parcare privată . Aproape Beach.

de la € 37,00
Informații cerere
unde suntem