Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL RONDINELLA


Viale Zara, 86 - 47042 Cesenatico (FC)
+39 0547 83106
+39 0547 673196

descriere


HOTEL RONDINELLA: 40 de ani
de experiență la dispoziția dvs.


Hotelul CESENATICO, 3 stele, este situat într-o locație liniștită, lângă un parc mare cu o mulțime de verdeață, iazuri, teren de joacă și trasee sportive, departe de zgomot și AC de 150 de metri de plajă.

Prin mersul pe jos sau cu bicicletele oaspeților noștri de 3 stele, la centrul orașului Cesenatico și atmosfera aflată la portul proiectat de Leonardo da Vinci, în doar câteva minute puteți ajunge în orașul Gatteo, Cervia și Pinarella.

serviciu


Servicii hoteliere
Lift înăuntru și exterioară cu Scala Security, Bar, Sala de mic dejun, TV satelit, complet aer condiționat, Solariu, Grădină cu loc de joacă pentru copii, Tenis de masă, Parcare parcare, Utilizarea gratuită a bicicletelor cu scaune pentru copii.

Bucătăria Hotelului 3 stele Rondinella Cesenatico este punctul de excelență. Un tratat vindecat cu meniuri, mâncăruri de pește oferite în fiecare zi în tradiția Romagna Adriatic. Micul dejun tip bufet este servit la barul hotelului de 3 stele, în grădina următoare.

Dotările camerelor de la Hotelul Rondinella Cesenatico sunt moderne și confortabile, cu toate facilitățile de la mini-bar, aer condiționat, balcon telefonic, seif de la TV-SAT.

Servicii Beach
Mare piscină, tobogan mare, cabine, volei pe plajă, joc de Bocce, baschet, animație, mini club - loc de joacă pentru copii, fitness corner.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem