Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL GIULIANA


Viale Marconi, 10 - 48015 Cervia (RA)
+39 0544 971217

descriere


în mediul rural a orașului Cervia , Hotelul Giuliana oferă un spațiu amplu pentru a vă relaxa și bucura de vacanta . în timp ce copiii dumneavoastră zonă de joacă pentru copii , dotat cu jocuri și diapozitive , vă puteți relaxa confortabil la umbra , savurînd un cocktail sau se bucură de un joc de cărți . în zilele mai calde , vă recomandăm o baie în piscina noastră , cu zonă pentru copii protejată pentru siguranța copiilor , zonă de înot și zonă de spa , cu 16 stații de masaj , 3 paturi și două scaune de masaj și două jeturi de spate și gît .
Structura noastra ofera intr-o mare parcare , parțial umbrită , pentru a se potrivi masina ta .

serviciu


Facilitate nostru este situat în centrul orașului Cervia, la numai 100 de metri de mare și la 50 de Viale Roma, strada principală; la cîțiva pași, la statia de autobuz vă va permite să ajungeți cu ușurință la băile care împrejurimile orașului.
Pentru copii, divertisment de zi cu zi la hotel și BEA.

Hotelul este renumit pentru bucătăria sa excelentă: mic dejun tip bufet continental, dulce și sărat, prînz și cină cu o alegere de meniuri, cu posibilitatea de a variațiilor cu pește în fiecare zi, bufet de aperitive și legume, bufet de desert și fructe proaspete . Pentru copii, chiar și copii mici, vom face meniuri personalizate la cererea părinților, și avem tot ce ai nevoie (alimente pentru copii, alimente pentru copii, scaune înalte, încălzit sticla, etc.).

Structura noastra ofera intr-o mare parcare, parțial umbrită, pentru a se potrivi masina ta.

Bicicletele, dotate cu scaune pentru copii, sunt disponibile pentru plimbari dumneavoastră în umbra pădurii de pini sau frumos malul mării de Cervia.

Structura noastra ofera intr-o mare parcare, parțial umbrită, pentru a se potrivi masina ta.

Piscină, cu zonă pentru copii protejată pentru siguranța copiilor, zonă de înot și zonă de spa.

Camerele noastre, recententemente renovat, oferă un mediu confortabil pentru a vă relaxa în după plajă.

Toate camerele, în afară de cîteva, au un balcon și oferă aer condiționat auto-reglare, TV prin satelit, seif, mini gratuit, cabină de duș și uscător de păr bar.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem