Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL LE PALME


Via VII Traversa Mare, 12 - 48015 Milano Marittima (RA)
+39 0544 994661
+39 0544 994179

descriere


Le Palme 4 stele Sup Sea in Milano Marittima este alegerea ideală pentru familii ; această locație stil modern este situat într-o locație excelentă pentru plajă și centrul Milano Marittima este la doar cîteva minute de mers .

Pentru o vacanță de familie plină de distracție , pentru o vacanță pe plajă sau o vacanta la spa , hotelul Le Palme este alegerea potrivita !

serviciu


Le Palme 4 Stele Superior , mare , este unul dintre hotelurile istorice ale Milano Marittima ; în Premier Resort , este sărbătoarea cea mai iubit dintre familiile cu copii . în stil modern , se bucură de o locație teribil pe plajă și are o piscină semi- olimpică mare de 25 de metri . De asemenea, o terasă pe acoperiș cu cadă cu hidromasaj , Body & Soul Spa cu piscină interioară , spa privată și o grădină care miroase a flori si plante sunt unele dintre punctele sale forte . Numeroasele spațiilor și restaurante , împreună cu o pauză antrenantă și informale , dar cu un serviciu atent și precis , face din acesta un loc ideal pentru cei care se bucura de petrecerea vacanțele în Milano Marittima . Serviciu mult mai apreciat Miniclub și program de spectacole și divertisment pentru toată vara . Acesta dispune de 102 camere de diferite tipuri , de asemenea, pentru familii .

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem