Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL ASTOR


Via Fratelli Vivaldi, 94 - 48125 Lido di Classe (RA)
+39 0544 939437
+39 0544 939418

descriere


Hotel Astor , hotel de 3 stele din Lido di Classe este alegerea ideala pentru cei care iubesc pacea , viața pe mare, consumul de camere sănătoase , simple și curate și un proprietar prietenos și angajații . Familia Zoffoli ruleaza din 1972 .


Situat īntr-o zonă liniștită , Astor este un hotel pe Lido Class , īnconjurat de o grădină plină de flori si utilata , pentru a trăi vară īn aer liber , pentru o vacanta de neuitat pe plajele din Ravenna .

serviciu


De la Hotel Astor Există 5 tipuri de camere, fiecare concepute pentru a īndeplini dorințele clienților noștri, care au nevoi și cereri diferite. Vino pentru a descoperi hotelul nostru de 3 stele cu camere cu balcoane cu vedere la mare, veți găsi un loc confortabil si practic, dotata cu toate facilitatile.


A noastră este un mic, familiar și liniștită: acest lucru ne permite să acorde o atenție deosebită la curățarea fiecare camera, sala de lenjerie la fiecare două zile, īn timp ce baia este īnlocuit de zi cu zi.

Hotel Astor este un hotel cu tipic Romagna īn Lido di Classe. Īn fiecare zi bucătarul nostru vă va răsfăța cu un meniu bogat, cu 4/1 și 4/2 din pește sau carne alegere și a servit la masă, īntotdeauna īnsoțit de un bufet de garnituri, salate și deserturi delicioase. Noi plătim alegerea special de ingrediente și pregătirea fiecare fel de mancare, pentru a aduce la masa ta arome autentice ale tradiției Romagna și dincolo.

Hotelul nostru de 3 stele și un restaurant are vedere panoramică la mare și cameră cu aer condiționat. Micul dejun, un bufet bogat, servit īn seră și grădină. De asemenea, īn grădină sunt organizate īn mod regulat mese cu gratar in aer liber.

de la € 00,00
Informații cerere
unde suntem