Notice: Undefined index: lingua_navigazione in /var/www/html/inc/codicePHP.php on line 4 VACANTE IN ITALIA

HOTEL BRASILIA


Via F.lli Vivaldi, 90 - 48125 Lido di Classe (RA)
+39 0544 939179
+39 0544 939089

descriere


Brasilia Hotel Lido di Classe este situat în golful fermecător de Lido di Classe este mobilat cu tot confortul, fiecare cameră are baie proprie, duș, telefon și balcon care oferă o plajă panoramică vedere sull'antistante și marea de Lido clasă.

Hotelul de 3 stele este situat într-o locație liniștită, cu doar mersul pe jos pe promenada pietonală prospicente care împarte plaja. Lido di Classe este o stațiune balneară într-o locație excelentă, separat de trafic intens și este la numai 5 km de la Milano Marittima, 35 km de Rimini și 28 din Forlě.

Lido di Classe, The Lidos de Ravenna, este renumit pentru plaja larga, pentru apele sale clare și curate.

Acest centru este ideal pentru iubitorii de sporturi de apă, care sunt cel mai bun suport într-un club foarte eficient. Teren de tenis - Parcare privata extinse. Buna distribuția salon cu aer condiționat și încălzit locale cu bar american, sală TV și restaurantul de pe acoperiș confortabil, care servește meniu variat de mâncăruri delicioase și caracteristică, vă face șederea în acest mediu prietenos și de familie, în special liniștitor, plăcut și odihnitor.

Hotel lângă mare
Hotelul la malul mării în Lido di Classe, nou construit, cu: parcare privată acoperită, piscină, lift, restaurant, cocktail bar, sală TV, aer condiționat și încălzire.
Hotelul nostru în Lido di Classe este ideal pentru cei care doresc tot confortul de acasă, combinate cu plăcerea de Holiday Beach reală pe plajele din Ravenna.

serviciu


Direct de pe mare , pe deplin cu aer condiționat și încălzire : parcare acoperită , piscina , umbrelă de soare și șezlonguri pe plajă, lift, restaurant , bar, sală TV, tenis de 150 m , de plaja, biciclete gratuite , tenis de masă , seara Romagna ,
atât de distractiv !

Toate camere cu balcon cu vedere la mare, dotate cu :
baie privată , duș , uscător de păr , telefon , TV prin satelit cu canale Sky , seif , mini-bar ( cameră cu aer condiționat cu taxă de 5 € pe zi ) .

De peste 45 de ani bucătarul nostru pregătește cu atenție
mic dejun internațional , prânz și cină cu alegerea de 4 meniu de carne sau pește , garnituri calde și reci , brânzeturi , prăjituri , înghețată , fructe , și sorbet - toate bufet .

de la € 44,00
Informații cerere
unde suntem